Eilersen Sofaborde

Eilersen er et dansk brand, som producerer borde og sofaer med rødder helt tilbage til 1895. Derfor forbinder mange forbrugere Eilersen med høj kvalitet, solidt håndværk og godt design – og det er også grunden til, at vi hos Anton Dam Møbler A/S forhandler Eilersen sofaborde, fordi vi både kan stå inde for designet og kvaliteten. 

Forskellige materialevalg
Hos os kan du finde flere forskellige variationer af Eilersen sofaborde. Vi er derfor ret sikre på, at du vil finde et bord, som falder i din smag og stil. Sofaborde i serien ’Spider – Af Eilersen’ kan du finde forskellige kombinationer af materialer, former og farver. Herunder finder du de forskellige 

Bordplade:  Glas – Granit – Marmor
Stel:Blankt forkromet stålstel – Sortlakeret stålstel – Hvidlakeret stålstel – Messingstel

Læs mere om Eilersen sofaborde

Sofaborde i marmor af Eilersen

Vil du have et holdbart bord, der kan holde i mange år? Så er Eilersen et godt valg. Et bord ved sofaen er nemlig udsat for stort slid i hverdagen, og derfor ses slid oftest hurtigt – enten i form af spildte væsker, ridser eller skrammer.
Disse borde i marmor er, udover at være produceret i et slidstærkt materiale, også et meget flot valg til den moderne bolig, da de arkitektoniske detaljer er i fokus.

Marmor og stål møder hinanden og danner den helt perfekte kombination, der lever op til nutidens minimalistiske designtrend. På trods af dette har Eilersen sofaborde i marmor dog ikke en kort levetid – tværtimod. Eilersen har formået at skabe et tidløst design, der fremadrettet vil matche mange indretningstendenser – det kalder vi godt design.

Se sofabordet af Eilersen, inden du køber

Er du på udkig efter et sofabord, eller vil du finde den helt rigtige kombination af materiale, form og farve? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi vores designbutik på Frederiksberg.

Her kan du kan se, mærke og føle den gode kvalitet og fornemme det samlede udtryk af Eilersen sofaborde. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for rådgivning, kan du kontakte os eller møde os i vores fysiske butik på Frederiksberg.