Borde

Et bord er et yderst nødvendigt møbel for os alle at have, om det er et spisebord, sofabord, konsolbord eller skrivebord. Et spisebord skal kunne rumme mange mennesker, men måske samtidig kunne stå på få kvadratmeter, derfor kan det være nødvendigt med et bord, som har udtræk.

Et sofabord og sidebord skal være praktisk og æstetisk smukt og et skrivebord skal kunne rumme computer, tegnegrej og arbejdsværkøj. Dermed skal et bord dække over mange behov og samtidig forblive smukke, tidløse og interressante.

Find dit nye bord hos Anton Dam​

Hos Anton Dam bestræber vi os på at kunne tilbyde dig borde til alle disse forskellige behov ved at have et stort udvalg af spiseborde, sofa- og sideborde, skrive- og arbejdsborde samt konsolborde.

Vi ønsker at præsentere vores kunder for et nøje udvalgt sortiment fra vores dygtige producenter, der deler samme krav til både kvalitet og æstetik.

Vores udvalg gør det muligt at finde lige det bord du ønsker, om det skal være marmor, stål, pulverlakeret, laminat eller i træ.

Udforsk vores store univers af klassiske, praktiske og flotte borde i høj kvalitet eller besøg vores Anton Dam butik på Frederiksberg, hvor bordene kan opleves og prøves i virkeligheden.