Eilersen Chaislong Sofaer

Hos os finder du et bredt sortiment af chaiselongsofaer fra Eilersen, og vi er stolte af at kunne præsentere et smukt og klassisk udvalg af designchaiselonger samt sofaer til de danske hjem.

Eilersen chaiselong

Eilersen er et dansk møbelbrand med en stolt designtradition, og brandets historie går helt tilbage til 1895. Siden har de udviklet og designet sofaer og sofaborde til mange hjem verden over. Her på siden kan du opleve vores chaiselonger og chaiselong- og flydesofaer fra Eilersen samt finde inspiration til indretningen i dagligstuen.

Bredt udvalg af chaiselonger og chaiselong sofaer fra Eilersen

Vores chaiselongsofaer fra Eilersen er udført efter højeste designstandard og med funktionaliteten for øje. Chaiselongerne fås nemlig som moduler, du kan sammensætte, præcis som du ønsker!

De kommer i mange farver, materialer og former, så du kan sætte dit helt eget præg på din sofa. Hos os finder du alt fra enkeltmandssofaer til to- og trepersoners-sofaer, hvortil du kan tilføje chaiselonger efter eget ønske.

De kendte Eilersen chaiselong sofaer
Vi forhandler Eilersen-chaiselongsofaer i mange typer af materialer, herunder velour, fra serierne: ”Mission”, ”Drop”, ”Dacapo”, ”Cube”, ”Chess”, ”Block” og ”Gotham” – hver især med deres helt eget unikke udtryk og stil. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af flydesofaer som fx vores højt elskede Plano-variant i et let og skandinavisk design med dertilhørende puder af dun.

Eilersen Chaiselong Control

Nogle vil mene, at Eilersen Control-varianten er en chaiselong, mens andre vil kalde den for en lænestol. Forvirringen er berettiget, eftersom den kan opfylde begge funktioner!

Vi foretrækker at kalde den for en stilfuld og minimalistisk chaiselonglænestol, der kan indstilles efter behov. Sid behageligt mens du læser, eller læg den ned, mens du ser TV og har behov for at ligge behageligt og slappe af. Nakke- og fodstøtten kan reguleres på to måder, og på bagsiden af stolen findes to diskrete lommer til opbevaring af magasiner.

Ønsker du at se vores sofaer og få en føling på, hvad der er det rigtige valg for dig, så besøg os i butikken på Frederiksberg i København. Vi hjælper dig til at få den rigtige mavefornemmelse og vejleder dig, når du skal finde din foretrukne Eilersen-sofa- eller chaiselong.