Designermøbler i København

Leder du efter nye designermøbler i København, kan du med garanti finde dem her hos Anton Dam. Vi har et meget bredt udvalg af unikke designmøbler, så vi har sikret, at der altid er noget for enhver stil og smag. Med mere end 125 års erfaring inden for møbelbranchen kan vi med stolthed sige, at vi er eksperter i design, møbler og interiør.

Hvis du er på udkig efter et nyt æstetisk fund til din bolig, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vores udvalg af klassiske møbler spænder bredt i udseende, stil, farve, mønstre og design.
Vi er desuden førende forhandler af Eilersen møbler

Vi har bl.a. følgende forskellige møbler: Designer borde, Designer stole, Designer sofaer og  Designer reoler

Læs mere om udvalget

Vi tilbyder et solidt udvalg af designmøbler

Her på siden kan du finde vores kategorier, hvor du nemt kan klikke dig ind på den kategori, som du ønsker at udforske nærmere. Vi har bl.a. følgende forskellige møbler:

Designer borde
Vi har mange forskellige borde i varierende størrelser, former, materialer og designs. De forskellige designerborde kan både bruges i stuen, køkkenet eller entréen.

Designer stole
I vores udvalg har vi stole fra forskellige virksomheder, der hver især har sat sit præg på de flotte stole. Blandt vores mest populære kategorier er loungestole, som er et designermøbel, der er med til at skabe en eksklusiv stil. Vi har også mange forskellige spisebordsstole i udvalget.

Designer sofaer
En sofa skal holde mange år – og her har vi et udvalg, der med garanti gør et indtryk på dine gæster.

Designer reoler
Reoler pynter altid på vægge og bidrager med personlighed til boligen. Her kan du finde din nye, unikke designerreol.

Se og mærk vores udvalg af designermøbler

Vi er beliggende på Frederiksberg nær København, hvor vi har et stort møbelhus. Vi er et af de førende blandt danske møbelhuse – og det er vi på grund af vores varesortiment, der indebærer alt lige fra klassiske møbler til Hästens sengeEilersen sofaborde og designartikler fra de mest anerkendte producenter i verden.

Med andre ord har vi et stort areal fyldt med designer møbler, som du kan føle og mærke på. Vi ved, hvor stor betydning det har at se møblerne i virkeligheden. Derfor byder vi varmt velkommen indenfor på vores adresse i Frederiksberg.