Eilersen hjørnesofa

Hos Anton Dam finder du et bredt sortiment af Eilersen-hjørnesofaer, og der er noget for en hver smag. Vi forhandler Eilersen-hjørnesofaer og flydere i mange typer af materialer, herunder velour, fra serierne: ”Mission”, ”Drop”, ”Dacapo”, ”Cube”, ”Chess”, ”Block” og ”Gotham” – hver især med deres helt eget unikke udtryk og stil.

Pryd hjemmet med en Eilersen hjørnesofa

Eilersen er et dansk møbelbrand med en stolt designtradition, og brandets historie går helt tilbage til 1895. Siden har Eilersen udviklet og designet sofaer og sofaborde til mange hjem verden over. Her på siden kan du opleve vores Eilersen-univers af hjørnesofaer og finde inspiration til indretningen i dagligstuen.

Eilersen hjørnesofaer hos Anton Dam

Vi elsker klassisk og æstetisk design! Derfor er Eilersen-brandet en naturlig, integreret del af vores sortiment af designklassikere. Eilersen er et eksklusivt sofabrand, som er særdeles anerkendt for sit særprægede udtryk, design og kvalitet. Vi ønsker at pryde de danske hjem med de smukkeste designmøbler, og Eilersen-hjørnesofaerne sætter prikken over i’et, når der skal skabes hyggelige kroge i stuen. En hjørnesofa fra Eilersen indbyder til nærvær og hyggelige stunder med hele familien.

Eilersen hjørnesofaer er funktionalitet, komfort og design

Med hjørnesofaer fra Eilersen er du sikker på at få en sofa, der kombinerer æstetisk design med absolut funktionalitet og komfort. Alle hjørnesofaer fås i forskellige materialer og farver, og du har stor mulighed for at sætte dit eget personlige præg på designet. Hjørnesofaerne fra Eilersen kommer i moduler, og derfor kan du selv bestemme, hvordan din nye sofa skal se ud, og i hvilken side, hjørnet skal placeres. Det er smart, funktionelt, og fremfor alt, æstetisk komfort.

Find din nye Eilersen-hjørnesofa hos Anton Dam
Har du forelsket dig i en sofa fra Eilersen, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden giver vi dig inspiration til indretningen, og viser, hvordan en Eilersen-hjørnesofa og flydesofaer tager sig smukt ud i hjemmet. Ønsker du at mærke den bløde velour i sofaerne, er du velkommen til at besøge os i butikken på Frederiksberg i København. Her kan du læne dig tilbage i vores mange Eilersen-sofaer og gå på opdagelse i en verden af de mest anerkendte designmøbler og boligtilbehør i tre etager.