Hästens

Hästens 2000T
Screenshot 2023-11-02 at 09.08.26

INTRODUKTION OG SENGE

 

Hästens har forpligtet sig til at tilbyde mennesker over hele verden ekstraordinære senge og den bedst mulige søvn.

Hästens’ mission er at sikre, at enhver, der sover i en Hästens seng, vågner frisk og veludhvilet, klar til at udleve sine drømme som den bedste udgave af sig selv.

Siden 1852 har seks generationer af mesterlige håndværkere stræbt efter perfektion og med stor stolthed bygget Hästens senge ved hjælp af de fineste naturmaterialer.

Udfordring af det konventionelle ligger i familievirksomhedens DNA. Mere end fyrre år efter, at Hästens Blue Check®-mønster engang forbløffede de traditionelle indretningsarkitekter, vækker det fortsat stærke følelser. Hästens Blue Check® er andet og mere end bare et mønster – det er vævet ind i virksomhedens værdier og har bevaret sin ikoniske status gennem alle årene.

Læs mere på www.hastens.com

NATURLIGE MATERIALER

Hästens bruger udelukkende naturlige materialer af højeste kvalitet, der er bæredygtigt produceret og etisk fremskaffet – materialer, der kan genbruges eller nedbrydes i naturen.

Læs mere på www.hastens.com/natural-materials

VÆRDIER/KULTURARV

Hästens har i tre generationer fungeret som officiel sengeleverandør til det svenske kongehus.

I 1952 blev Hästens udnævnt til kongelig hofleverandør af kong Gustav VI Adolf af Sverige og har leveret produkter til hoffet lige siden. 

Læs mere på www.hastens.com/heritage

Screenshot 2023-11-02 at 09.42.01

TILBEHØR OG DESIGNSAMARBEJDER 

Hästens produktsortiment omfatter unikke designersamarbejder og tilbehør, der blandt andet omfatter sengegavle, gavlbetræk, sengeben og sengekapper, sengetøj, puder og dundyner, rullemadrasser, pyjamasser og dunsokker samt en pragtfuld kollektion til de mindste. Alle produkter er fremstillet af de fineste naturmaterialer.

Læs mere på www.hastens.com/accessories

Hästens hos Anton Dam
Hästens er garant for komfort og kvalitetshåndværk.

Hästens produkter byder på kompromisløs kvalitet og bekvemmeligt design, der giver dig de bedste forudsætninger for en fantastisk nattesøvn.

Hos Anton Dam tilbyder vi et bredt sortiment af Hästens sengetøj og senge. Kom ind i en af vores butikker og find inspiration til dit soveværelse.

Personlig tilbehør

Personligt tilbehør

Find os her:

HÄSTENS FREDERIKSBERG

Gammel Kongevej 90
1850 Frederiksberg C

Find os her:

HÄSTENS FREDERIKSBERG

Gammel Kongevej 90
1850 Frederiksberg C

HÄSTENS AMAGER

Amager Strandvej 112
2300 København S