HÄSTENS SENGE

Hästens er garant for komfort og kvalitetshåndværk, og Anton Dams sortiment af Hästens sengetøj og senge byder ligeledes på kompromisløs kvalitet og bekvemmeligt design, der giver dig de bedste forudsætninger for en fantastisk nattesøvn.

HÄSTENS AMAGER
AMAGER STRANDVEJ 112
2300 KØBENHAVN S

HÄSTENS FREDERIKSBERG
GAMMEL KONGEVEJ 90
1850 FREDERIKSBERG

 

Anton Dam – forhandler af kvalitetsprodukter fra Hästens

Anton Dam er et af Danmarks førende møbelhuse, og vores varesortiment byder således på et bredt udvalg af møbler og design fra en række anerkendte producenter.

Her på siden kan du gå på opdagelse i sortimentet af kvalitetsprodukter fra svenske Hästens – en virksomhed, der er kendt for deres håndlavede produkter, som er fremstillet af etisk indkøbte naturmaterialer. Se udvalget af Hästens senge og Hästens sengetøj, og find inspiration til dit soveværelse

Håndlavet kvalitet siden 1852

Hvor mange virksomheder masseproducerer deres produkter, bliver Hästens’ senge håndlavet af virksomhedens egne håndværkere, som bearbejder de naturlige materialer med omhu samt respekt for deres fag og virksomhedens traditioner. Bag hvert eneste produkt fra Hästens ligger således flere hundrede timers arbejde, design, udvikling og research.

Hästens blev etableret i 1852, og fra begyndelsen har det været en integreret del af virksomheden at stræbe efter perfektion. Det har ikke ændret sig siden – men som generationerne har skiftet, er beherskelsen af naturmaterialerne løbende blevet raffineret og justeret, og virksomheden er i dag lig med ubændig kvalitet og et sjældent øje for detaljen.

Det vil du med sikkerhed også kunne fornemme, når du lægger dig til rette i en Hästens seng eller lader dig omfavne af det bløde og åndbare Hästens sengetøj. Alle produkterne er fremstillet af etisk fremstillede naturmaterialer, og virksomheden er altså ikke blot synonym med kvalitet – men også med ansvarlig produktion og hensyn til miljø og mennesker.

Find Hästens senge og sengetøj hos Anton Dam

Anton Dam har en lang og traditionsrig historie som møbelhus. Vi har ligget på Frederiksberg i mere end 125 år, og den personlige betjening og det høje serviceniveau har ikke ændret sig – til trods for at nye generationer er kommet til, og at sortimentet og designet løbende har ændret sig.

Besøg vores butik på Frederiksberg, og oplev udvalget af Hästens-produkter, eller udforsk vores web-univers, hvor du ligeledes kan opleve vores sortiment af produkter fra den internationalt anerkendte svenske producent.

Har du spørgsmål til Hästens senge eller priser?

Har du spørgsmål til produkterne fra Hästens eller priser på specifikke modeller, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice ved at skrive til info@antondam.dk eller ringe på +45 3324 2217.