Anton Dam er et af Danmarks
førende og ældste møbelhuse.

Hos Anton Dam er vi passioneret omkring designmøbler, indretning og interiør. Butikken har ligget på Frederiksberg i mere end 125 år, og selvom virksomheden har skiftet udseende gennem tiden er kerneværdierne forblevet uændret. Vi tror på, at møbler skaber stemning i hjemmet – de spiller altså en afgørende rolle for atmosfæren i rummet. Vi byder dig derfor med glæde velkommen i vores butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde nye og unikke kvalitetsmøbler til din bolig

Find os her:

Gammel Kongevej 90
1850 Frederiksberg C

ÅBNINGSTIDER

Man-Fre: 11:00-18:00
Lør: 11:00-15:00
Søn: Lukket

Gammel Kongevej 90
1850 Frederiksberg C
Indgang via Anton Dam

ÅBNINGSTIDER

Man-Fre: 11:00-18:00
Lør: 11:00-15:00
Søn: Lukket

Hos Anton Dam er vi passioneret omkring designmøbler, indretning og interiør. 

Butikken har ligget på Frederiksberg i mere end 125 år, og selvom virksomheden har skiftet udseende gennem tiden er kerneværdierne forblevet uændret.

Vi tror på, at møbler skaber stemning i hjemmet – de spiller altså en afgørende rolle for atmosfæren i rummet.

Vi byder dig derfor med glæde velkommen i vores butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde nye og unikke kvalitetsmøbler til din bolig

Find os her:

ANTON DAM

Gammel Kongevej 90
1850 Frederiksberg C

ÅBNINGSTIDER

Man-Fre: 11:00-18:00
Lør: 11:00-15:00
Søn: Lukket

HÄSTENS AMAGER

Amager Strandvej 112
2300 København S

ÅBNINGSTIDER

Tirs-Fre: 11:00-18:00
Lør: 11:00-15:00
Søn-Man: Lukket

Butikken på Gammel Kongevej
Forhandler af designmøbler i København i mere end 125 år

Anton Dam er en forhandler af designmøbler med butik i København. Butikken er et af Danmarks førende møbelhuse med et varesortiment, som byder på møbler, Hästens senge og et stort udvalg af design fra verdens mest anerkendte producenter. 

Butikken har ligget på Frederiksberg i mere end 125 år, og selvom virksomheden har skiftet udseende, sortiment og personale gennem tiden, er kerneværdierne de samme. 

Det er således passionen for boligtilbehør og møbler af højeste kvalitet, der er omdrejningspunktet for vores udvalg af designmøbler i butikken i København – men vi vægter den personlige service mindst lige så højt. 

Du finder derfor altid et nøje sammensat udvalg af kvalitetsmøbler, ligesom du er garanteret en nærværende betjening med fokus på dine behov og ønsker, når du besøger Anton Dam for at finde designmøbler i København.

En verden af boligtilbehør og designmøbler i København

Anton Dam har adresse på Gammel Kongevej 90 på Frederiksberg i København. Her kan du udforske vores 3 etager, som byder på både møbler, belysning og accessories til din boligindretning. 

Her finder du kvalitetsmøbler- og design fra anerkendte skandinaviske producenter som HästensVippEilersen og Montana, italiensk design fra FLOS og andre spændende produkter fra førende arkitekter og designere fra både ind- og udland. 

Du har altså rig mulighed for at mixe og matche og lade dig inspirere af det store udvalg hos Anton Dam, og du finder ligeledes både rå minimalisme, tidløst design samt produkter med fokus på innovation og det funktionelle i vores sortiment af accessories og designmøbler i København. 

Oplev en verden af boligtilbehør og møbler, og find de produkter, der matcher lige netop din indretning.

Besøg os på Frederiksberg
eller lad dig inspirere her på siden

Er du på udkig efter designmøbler i København, er vi glade for at kunne byde dig velkommen i butikken på Frederiksberg. 

Her kan du gå på opdagelse i vores udvalg af loungemøbler, reolmoduler, borde og stole til både spise- og dagligstuen samt pendler, bord- og standerlamper og tilbehør til dit hjem. 

Ønsker du at finde inspiration på forhånd, kan du med fordel lade dig inspirere af produkterne her på siden.