Pendel Lamper

En pendel er en lampe, som hænger ned fra loftet. Pendler er derfor en yderst dekorativ lampe til et rum, som skaber liv, stemning og nødvendigt lys i rummet.

Oftest benyttes en pendel over spisebordet, men en pendel kan også bruges i midten af et rum for at skabe det nødvendige lys til et rum, når det er blevet mørkt.

En pendel er yderst sanselig med sine mange former, farver, materialer og muligheder, som gør det muligt at lege med lampens opsætninger på forskellige kreative måder.

Find din nye pendel hos Anton Dam

Anton Dam er et af Danmarks førende møbelhuse. Derfor bestræber vi os altid på at præsentere vores kunder for et nøje udvalgt sortiment af komfortable designermøbler og lamper fra producenter, der deler vores egne krav til både kvalitet og æstetik.

Hos Anton Dam tilbyder vi et stort udvalg af pendler, som er fordelagtige både over spisebordet og i det store rum. Vores store udvalg af pendler gør det muligt at mikse materialer så som messing, kobber, stål, træ, glas og garn i et hav af skønne farver såvel som sort og hvid.

Udforsk vores store univers af eksklusive, tidløse og klassiske pendler eller besøg vores Anton Dam butik på Frederiksberg, hvor pendlerne og deres lys kan opleves i virkeligheden.